UV štampa - Štamparija Penda

UV štampa

NOVO!!! NOVO!!!
UV ŠTAMPA
UJF-6042MkII

🌟 Najnaprednija tehnologija štampe – UV štampa! 🖨️

Otkrijte prednosti i mogućnosti koje pruža UV štampa, jedna od najmodernijih tehnika štampe na tržištu! Ovaj vid štampe postao je sve popularniji zbog svoje sposobnosti da štampa na različitim materijalima, kao što su plastika, plastificirani metal, aluminijum, koža, drvo, klirit, forex, staklo i još mnogo toga.

⚡ Brza i jednostavna izrada: UV štampa vam omogućava brzu i jednostavnu izradu jednog komada bilo kog reklamnog proizvoda. Sa našom opremom za UV štampu, možemo da vam pružimo personalizovane poklone sa posvetom ili da numerišemo svaki pojedinačni proizvod iz određene kolekcije. Brzo i precizno, naš tim štamparije PENDA će ispuniti sve vaše zahteve.

🌈 Kvalitetan otisak i široka paleta boja: Naša UV štamparska mašina poseduje CMYK boje, kao i belu boju i ekstra lak. Ovo nam omogućava da postignemo izvrsne rezultate na svetlim i tamnim materijalima. Bela boja se koristi kao podloga za isticanje drugih boja, dok ekstra lak dodatno naglašava i ističe štampane aplikacije.

💡 Unapređena tehnologija: Proces UV štampe odvija se postavljanjem predmeta koji se štampa na stolu mašine. Glava štampača se kreće duž materijala, nanoseći štampu. UV lampom se momentalno suši boja na predmetu. Ova napredna tehnologija je dostupna u našoj štampariji PENDA, pružajući vam vrhunski kvalitet i efikasnost.

Neka vaša kreativnost oživi uz UV štampu! Uz naš tim stručnjaka, nudimo vam vrhunsku uslugu i kvalitetne rezultate. Kontaktirajte nas danas i saznaj