DTG štampa - Štamparija Penda

DTG štampa

🖨️ DTG Štampa – Direktna štampa u punom koloru na tekstilu! 🌈👕

Tražite savremenu i inovativnu tehnologiju štampe na tekstilu? Upoznajte se sa DTG (Direct to Garment) štampom – tehnologijom koja omogućava direktno štampanje boje na materijalu bez korišćenja pomoćnih sredstava.

Evo zašto je DTG štampa tako popularna i efikasna:

💡 Napredna digitalna tehnologija: DTG štampa predstavlja nastavak razvoja tehnologije štampe u digitalnom svetu. Ova tehnika vam omogućava štampanje u punom koloru bez obzira na svetlu ili tamnu podlogu. Možete preneti željeni dizajn na majicu, ceger, torbu, podlogu za miš i još mnogo toga sa jasnom slikom i bogatim detaljima.

🎨 Personalizacija bez ograničenja: Bez obzira na složenost dizajna, DTG štampa vam omogućava štampanje u punom koloru i rasteru bez dodatnog prilagođavanja fotografije. Vaša maštovitost može dobiti život na tekstilu bez ikakvih kompromisa.

👕 Od svetlih do tamnih podloga: DTG štampa je pogodna za štampanje na različitim podlogama, uključujući svetle i tamne tekstilne materijale. Za tamne podloge, preporučuje se priprema za štampanje kako bi otisak bio postojaniji. Proces pruža mogućnost dodavanja prajmera, bele podloge i kolornog printa za optimalne rezultate.

👌 Kvalitet i mekoća otiska: Jedna od prednosti DTG štampe je da je otisak veoma mekan na dodir. Boja se utapa u same pore materijala koji se štampa, pružajući visokokvalitetne rezultate i udobnost prilikom nošenja.

DTG štampa je tehnologija koja je još uvek u razvoju, stoga ima prostora za dalji napredak. Trenutno je najpogodnija za manje tiraže, ali konstantno unapređivanje procesa obećava šire mogućnosti u budućnosti.

Iskoristite prednosti DTG štampe i personalizujte svoje tekstilne proizvode na najkvalitetniji način. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim mogućnostima štampe i ostvarili jedinstvene dizajne na vašim proizvodima.

Vaša mašta + DTG štampa = Beskrajne mogućnosti dizajna!