Digitalna štampa velikog formata - Štamparija Penda

Digitalna štampa velikog formata

Digitalna štampa veliko formata nudi široku lepezu proizvoda za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Svuda oko nas možemo primetiti veliki broj proizvoda štampanih na digitalnoj mašini, na vozilima, na zidovima, stadionima, u restoranima, poslovnim prostorima, autobusima, hotelima… Samim tim njena primena je neograničena. Najčešća primena digitalne štampe velikog formata je u reklamne svrhe i koristi se kao moćno sredstvo za upoznavanje klijenata sa vašom kompanijom, povećanjem prodaje i rasprostranjenosti vasih usluga i proizvoda.

Digitalna štampa velikiog formata u kombinaciji sa dobrim dizajnom i poziconiranjem reklame može biti veoma efektan pomagač pri pozicioniranju vašeg brenda na tržištu. Svi proizvodi iz digitalne štampe velikog formata su vrlo zahvalni za rad jer se sa njima može veoma lako manipulisati i postavljati na raznim mestima od poda u javnim ustanovama, prozorma, visokim zgradama i svim drugim mestima na kojima veliki broj ljudi može lako zapaziti. Digitalna štampa velikog formata sve češću primenu nalazi i u svakodnevni život van poslovne sfere, pa se tako u ovoj tehnici sve više radi ukrašavanje dnevnih boravaka, dečijih soba, i dr, štampom raznih motiva na canvas platnu. Moguće je štampati folije za prozore, terase, tuš kabine sa raznim motivima za ukrašavanje životnog prostora. Vaše je samo da se prepusite mašti a mi ćemo vam dokazai da mašta može baš svašta. Digitalna štampa velikog formata je veoma zahvalna i pogodna za izradu brzih projekata, tako da u jednom danu može se osmisliti, dizajnirati , odštampati i postaviti reklama.

PENDA doo u svom pogonu poseduje Mimamki štampač za štampu velikih formata. Mimaki je japanski brend a svi zanamo šta u svetu tehnoligije znači Japan. Naša mašina je urađena da sa na njoj vrši štampa iz CMYK-a i odmah potom bez skidanja rolne sa mašine radi se katovanje tj sečenje na željeni oblik. Sami brend mašine je garancija kvaliteta ali uz to tu su i naše kolege operateri koji će se maksimalno potruditi da vaš proizvod dobije vrhunski izgled.