Zaštitne maske za lice - Štamparija Penda

Zaštitne maske za lice

Zaštitne maske za lice trenutno jedan od najtraženijih proizvoda. Shodno aktuelnoj situaciji na tržištu prilagodili smo se i bavimo se proizvodnjom zaštitnih maski za lice. Model koji mi proizodimo urađen je od dva sloja. Spoljašnji deo maske urađen je od mikrofibera. Unurašnja strana maske je od 100% pamuka koji je veoma prijatan u kontaktu sa kožom lica. Maske za lice urađene su u unisex modelu sa univerzalnim veličinama. Neke od modela zaštitnih maski možete videti na slikama.

Širokom primenom i potrebom za svakodnevnim korišćenjem zaštitne maske za lice brzo su postale tražen reklamni proizvod.

Štampa zaštitnih maski za lice

Pošto je ovaj proizvod brzo zavladao tržištem, počeli smo sa proizvodnjom brendiranih maski. Vršimo izradu zaštitnih maski sa štampom po želji klijeta. Ovaj proizvod brzo je uvršten u deo zaštitne opreme koja je obavezna u zatvorenim prostorima. Sam tim veliki broj firmi i komanija se odlučio da svoje zaposlene uniformiše tj uradi masku u skaldu sa svojim vizuelnim indetiteto. Zaštitne maske za lice kod nas se štampaju tehnikom sublimacione štampe. Spoljašnji deo maske štampa se sublimacijom bojama na vodenoj bazi koje su ispitane i potpuno bezbedne za upotrebu ove vrste. Ovom tehnikom omogućava se povoljno, brzo i kvalitetno štampa maski u punom koloru. Po završetku štampe maski spoljnjeg dela koji se kroji na dimenzije identičene unutrašnjem delu. Potom se odštampani deo po ivicama šije tj spaja sa unutrašnjim papmučnim delom. Na ivicama sa strane ušivaju se lastiši koji idu oko ušiju. Lastiši za zaštitne maske mogu biti u boji maske ili nekoj drugoj po želji klijenta.

Pored sublimacione štampe zaštitne maske mogu se štampati i tehnikom sito štampa. Sito štampom vršimo već gotove maske koje su tonirane u određenoj boji. Tu najčešće štampamo logotipe i aplikacije koji se štampaju zlatnom ili srebrnom bojom. Zlatnu i srebrnu boju nije moguće štampati sublimacionom štampom. U skladu sa potrebama klijenta maske možemo da radimo u raznim tiražima bez velikog uticaja na cenu. Takođe moguće je uraditi personalizaciju maske za lice sa inicijalima po potrebi.

U koliko imate potrebu za zaštitnim maskama a nemate idejno rešenje i pripremu za štampu, tu je naš tim dizajnera da vam pomogne. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.