VIVO termos - Štamparija Penda

VIVO termos

Otkrijte naš novi VIVO termos – savršeni suputnik za svakodnevnu upotrebu! Ovaj moderan termos je napravljen od visokokvalitetne metalne legure, pružajući izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.

VIVO termos je savršen za održavanje temperature pića – bilo da želite da uživate u toplom napitku tokom hladnih zimskih dana ili da osvežite sebe hladnim napicima tokom vrelih letnjih meseci. Sa kapacitetom od 500 ml, ima dovoljno prostora da zadovolji vaše potrebe.

Naš termos dolazi u elegantnoj srebrnoj boji koja pruža sofisticiran izgled. Možete dodati svoj brend na termos putem laserskog graviranja – najpostojanije tehnike za brendiranje reklamnih materijala od metala. Ova tehnika omogućava besprekorno urezivanje vašeg logotipa, slogana ili poruke na površini termosa, stvarajući trajan utisak.

Dimenzije termosa su Ø 6.8 x 24.5 cm, što ga čini idealnom veličinom za nošenje u torbi, rančevima ili automobilu. Pruža praktičnu rukohvat za jednostavno nošenje i dozvoljava vam da uživate u svom omiljenom napitku bilo gde i bilo kada.

VIVO termos je deo naše SUMMER teme, savršeno prilagođen za sve letnje avanture. Bilo da se uputite na plažu, piknik ili planinarenje, ovaj termos će zadržati vaše piće sveže i osvežavajuće.

Ne propustite priliku da unapredite svoju promociju brenda. Preporučena dimenzija štampe je 3 x 5 cm, što omogućava jasno prikazivanje vašeg logotipa ili dizajna.

VIVO termos je upakovan u pakovanje od 24 komada, čime je olakšano rukovanje i transport. Sa svojom kompaktnom veličinom i laganom neto težinom od 0.34 kg, može se lako rasporediti ili poslati kao poklon.

Napravite korak ka modernoj i funkcionalnoj promociji. Izaberite naš VIVO termos i istaknite svoj brend sa stilom. Kontaktirajte nas danas kako biste ga naručili i unapredili svoju reklamnu kampanju.

Ostavite odgovor