Vez na tekstilu - Štamparija Penda

Vez na tekstilu

Vez je najstarija tehnika obeležavanja tekstilnih proizvoda. U početku to je bila manualna tehnika koja se koristila za vez amblema kraljevskih gardi i na radnim uniformama. Kako je civilizacija i tehnologija napredovala tako se razvijala i tehnika veza. Danas imamo moderne mašine za digitalni vez na premetima koji su urađeni od tekstila, kože, eko kože, poliestera, najelona, jute i drugih sličnih materijala. Brzina izrade veza, kvalitet i preciznost su znatno povećani. Danas je moguće izvesti bilo koju aplikaciju u velikom broju različitih boja konaca.

Reklamni proizvodi sa vezom

U našoj ponudi reklamnih materijala nalazi se veliki broj proizvoda koji su pogodni za brendiranje tehnikom vez. Između ostalog vršimo vez na majicama, kačketima, prslucima, kapama, šalovima, rukavicama, radnim bluzama, radnim pantalonama, jaknama i mnogim drugim proizvodima. Vez je veoma kvalitetan oblik za brendiranje reklamnih proizvoda. Po kvalitetu i dugotrajnosti otiska je iznad svih ostalih oblika brendiranja.

Izrada vezenih amblema

Vez je takođe tehnika pomoću koje vršimo izradu amblema. U određenim situacijama postoji potreba da se urade amblemi koji bi se kasnije našivali na kimono, jaknu, prsluk ili neku uniformu. Tada se vrši izrada amblema koji mogu biti različitih oblika i veličina tačnije oni se prilagođavaju proizvodima na koje se našivaju. Osim serijske proizvodnje amblema može se uradi samo jedan komad po potrebi klijenta. Pre izrade amblema potrebno je da se uradi priprema i izrada programa za vez. Program za vez se radi samo prvi put a kasnije se samo prilagođava artiklima za koje se radi.

Za sve dodatne informacije vam na raspolaganju stoji PENDA TIM.