Usb memorije sa štampom - Štamparija Penda

Usb memorije sa štampom

Usb memorije su sastavni deo naše ponude reklamnih proizvoda. U našoj ponudi se nalazi više desetina modela usb memorija. Usb memorije imamo u različitim oblicima urađenim od različitih materijala drvo, plastika, aluminijum, metal i sl . Razvojem tehnologije i tehnoloških uređaja radilo se na razvoju usb memorija. Tako sada u ponudi imamo usb memorije od 16GB, 32GB, 64GB I 128GB. Svi modeli flesh memorija su pogoni za brendiranje. U zavisnosti od kog materijala su uredjene usb memorije se brendiraju laserskim graviranjem, tampon štampom i uv štampom.

Štampa i gravura na USB memorijama

Usb memorije imaju široku primenu u pooslovnom svetu, pa su samim tim i vrlo trašen reklamni materijal. Takoda sa upotrebnom vrednošću imaju i veliku promotivnu vrednost. U skaldu sa tim mnoge marketiške agencije ovaj reklamni proizvod preporučuju svojim klijentima. Usb memorije su vrlo praktičan reklamni materijal koji se brzo, lako i efktno brendira. U koliko je urađen od metala ili aluminijuma preporuka je da se radi brendiranje laserskom gravurom. Ovaj način štampe je vrlo praktičan a uz to i najkvalitetniji oblik uštampavanje. Laserski snop useca logotip ili pripremu koja se aplicira na površinu usb memorije. Usecanje u površinu usb memorije dobija se veoma kvalitetan otisak koji nije moguće izbrisati i traje sve dok je proizvod u upotrebi. Lasersko graviranje takođe preporučujemo u koliko se radi o usb memoriji napravljenoj od drveta . Princip rada je isti kao kod metalnih usb memorija i dugotrajnost je dok god je usb memorija u upotrebi.

UV štampa usb memorija

Usb memorije koje su urađene u obliku karica ili imaju ravne površine kućišta preporučujemo da se štampaju uv štampom. Veliki br usb memorija iz naše ponude urađen je od plastike ili drveta i na njima ima dovoljno ravne površine koja omogućava da se lepo , lako i brzo brendiraju uv štampom. Prednost ove tehnike štampe jeste u tome što se na ravnim i malim površinama može aplicirati logotip ili brend u punom koloru. UV štampa je takodje bez obzira na veličinu i broj boja veoma precizna štampa i najsitniji detalji mogu biti lepo vidljivi. Između ostalog ovom tehnikom štampe mogu se brendirati i metalne usb memorije. U koliko se radi na metalnom usb-u onda se pre štampe na isti nanosi prajmer. Prajmer je pomoćno sredstvo kako bise boja što bolje vezala za površinu na koju se nanosi.

UV štampom kao i laserskim graviranje moguće je brendirati samo jedan komad. U koliko postoji potreba da se uradi samo jedan komad kao poklon onda je i to izvodljivo. Personalizovana usb memorija je ideja za jedna praktičan poklon. Priroda ljudi je da vole da dobijaju poklon pa u slučaju kad se na istom nalaze njihovi inicijali to je pun pogodak. Za sva pitanja vezano oko usb memorija budite slobodni da nas kontaktirate. Sve modele ovog reklamnog proizvoda pogledajte na strani https://penda.rs/product-category/tehnologija-usb/usb/