Table za obeležavanje - Štamparija Penda

Table za obeležavanje

Kliritne oznake za vrata i obeležavanje prostora

Želite li da označite svoj prostor na elegantan i praktičan način? Kliritne oznake za vrata i obeležavanje prostora su idealno rešenje za vas! Naše oznake su rađene po sendvič principu od klirita debljine 3mm, što ih čini izuzetno izdržljivim i otpornim na habanje.

Jedna od najboljih karakteristika ovih oznaka je jednostavnost izmene teksta. Sve što trebate da uradite je da skinete poklopac distancera, uklonite prednju masku, postavite papir, a zatim sve zajedno vratite na mesto. Kada završite, efekat koji dobijete je kao da je papir ustakljen!

Cena uključuje nosače i tablu sa oznakom, tako da ne morate brinuti o dodatnim troškovima. Naravno, ukoliko su vam potrebne druge dimenzije i oblici, rado ćemo vam ih obezbediti.

Ne samo da su ove kliritne oznake praktične, nego i dodaju poseban stil i eleganciju vašem prostoru. Bez obzira da li ih koristite u poslovnom ili privatnom okruženju, sigurni smo da ćete biti zadovoljni njihovim izgledom i funkcionalnošću.

Naša ponuda uključuje kliritne oznake za vrata i obeležavanje prostora koje mogu biti napravljene na dva načina – UV štampom ili laseraskom gravurom. Odluku o tome koji metod ćemo koristiti zavisi od potreba i želja naših klijenata.

UV štampa omogućava precizno štampanje teksta ili slike u boji na kliritnoj ploči, što je idealno za oznake koje zahtevaju više boja ili složenije dizajne. Ova tehnologija omogućava visok kvalitet štampe koja je izuzetno otporna na ogrebotine, što garantuje dugotrajnost oznake.

Sa druge strane, laseraska gravura je odlična opcija za oznake koje zahtevaju preciznu i trajnu gravuru teksta ili slike na kliritnoj ploči. Ova tehnologija omogućava izradu oznaka sa visokim nivoom detalja i izuzetno finom gravurom koja izgleda izuzetno estetski i elegatno.

Obe tehnologije su izuzetno kvalitetne i koristimo ih u skladu sa željama klijenta kako bi se postigao najbolji mogući krajnji proizvod. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da poručite svoje kliritne oznake, rado ćemo vam pomoći da odaberete najbolje rešenje za vas.

Za sve dodatne informacije ili porudžbine, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći u izboru najboljeg rešenja za vaše potrebe.

Ostavite odgovor