Reklamni upaljači - Štamparija Penda

Reklamni upaljači

Reklamni materijal vrhunskog kvaliteta i dizajna. U našoj širokoj lepezi reklamnog materijala bitno mesto zauzimaju reklamni upaljači.

Reklamni upaljači su i dalje jedan od najtaženijih reklamnih proizvoda. Upaljači iz naše ponude urađeni su od plastike, metala i moderni od gumene završnice. Plastični reklamni upaljači su kremen upaljači i elektronski upaljači. Kremen upaljači su kasičan model upaljača koji je dugo u upotrebi. Napretkom tehnologije sa kremen upaljača prešlo se na elektonske upaljače. Sada su u ponudi stigli elektronski upaljači sa soft završnicom. Uapaljač sa soft završnicom je elektronski upaljač koji je spolja gumiran. Svi modeli upaljača iz naše ponude pogodni su za breniranje.

Štampa reklamnih upaljača

Svi modeli reklamnih upaljača iz naše ponude pogodni su za brendiranje. Plastični upaljači kremen i elektronski štampaju se tehnikama sito štampa, tampon štampa i uv štampa. U koliko se radi velika količina upaljača sa 1 bojom onda tu može da se primeni sito štampa. Takođe ako se radi velika količina i kratak je rok za isporuku tu se predlaže tampon štampa upaljača. Obe tehnike štampe su pogodne za rad u koliko je aplikacija za štampu u jednoj ili dve boje. U slučaju kada je logo ili aplikacija koja se uštampava na upaljač u tri, četri boje ili pun kolor onda se štampa radi tehnikom uv štampa. UV štampa upaljača se radi kada je logotip u punom koloru i ima dosta sitnih detalja. Uv štampa je najsavremeniji oblik štampe pa je moguće pomoću nje odštampati najzahtevnije aplikacije. U odnosu na sito štampu i tampon štampu uv štampa je sporiji oblik pa je pogodan za manje količine. Pored sito štampe, tampon štampe i uv štampe za brendiranje upaljača koristi se i tehnika lasersko graviranje. Ovom tehnikom se brendiraju metalni upaljači i upaljači koji su napraljeni od metalnih legura i plastificiranog metala. Kod nas u proizvodnji najčešće se brendiraju ZIPPO upaljači. Lasersko graviranje je tehnika kojom se može izgravirati samo jedan komad pa je to ujedno i idealan način da se uradi upaljač kao poklon.