Reklamni ROLL UP baneri - Štamparija Penda

Reklamni ROLL UP baneri

Pored izrade mnogobrojnih reklamnih proizvoda u našoj štampariji vršimo štampu roll up banera. Posedujemo Mašinu za štampu banera proizvodjača MIMAKI. Mimaki je firma iz Japana i poznata je po proizvodnji mašina za štampu najvećeg kvaliteta. Dominatno kao proizvođač mašina za štampu širokog formata. Za štampu se koriste orginalne i proverene boje sa kojima se postiže najviši nivo kvaliteta otiska.

ROLL UP BANERI

Roll up baneri su praktičan proizvod za promociju u zatvorenom prostoru a takođe mogu da posluže za promocije na otvorenom u koliko to vremenske prilike dozvoljavaju. Roll up kao reklamni materijal je veoma praktičan jer može da prenese kvalitetno reklamnu poruku. Kod ovog oblika promocije je važno da se uradi kvalitatno dizajn i priprema za štampu. Pre svega najvažnija poruka treba da se postavi u centralnom delu banera u visini očiju posmatrača. Dok prateći tekst i kontakt informacije treba raspodeliti u gornjoj i donjoj regiji roll up-a. Mahanizam roll up-a je uradjen od aluminijuma. U zavisnosti od formata težina roll up varira od 2 kg do 4 kolograma. Samim tim su lako prenosivi a za to uz svaki roll up ide i torba u koju se pakuju. Roll up baneri najčešće se koriste za promociju na sajmovima, seminarima, kongrasima, simpoizijumima, naučnim skupovima i sl.

ŠTAMPA ROLL UP BANERA

Štampa roll up banera u našoj proizvodnji vrši se na ploteru MIMAKI proizvodjača. Najčešće se radi štampa na polipropilenskom platnu ali moguće je raditi i na ceradnom platnu. Sve to naravno u dogovoru sa klijentom. Roll up na našem tržištu se prodaju u sledećim dimenzijama 85 x 200 cm, 100 x 200 cm i 120 x 200 cm. Da bi se postigao što bolji efekat potrebno je da slika koja se štampa bude u što boljoj rezoluciji. U koliko imate ideju šta želite a potrebni su vam dizajn i priprema za štampu onda vam je naš tim dizajnera na raspolaganju .

Ostavite odgovor