Reklamni rančevi - Štamparija Penda

Reklamni rančevi

VELIKI IZBOR RANČEVA, POSLOVNI RANČEVI, SPORTSKI RANČEVI,DEČIJI RANČEVI, RANČEVI ZA LAP TOP, SIGURONOSNI RANČEVI , IT RANČEVI

Rančevi su uveliko postali deo naše svakodnevnice i koriste se na svakom koraku. Poslovni ljudi koriste poslovne rančeva kao i rančeve za lap top, kako bi sebi olakšali radne obaveze. Sportski rančevi su popularni kod sportista, sportista amatera i svih onih koji imaju neku vrstu aktivnosti u pokretu. Imamo i male dečije rančeve i rančeve samo za patike i opremu za fizičko. Tu su i školski rančevi popularni kod đaka svih uzrasta. Praktično kod nas možete naći sve vrste rančeva.

ŠTAMPA NA RANČEVIMA

Svi modeli rančeva iz naše ponude pogodni su za brendiranje i to najčešće sito štampom. Takodje moguće ih je brendirati i tehnikom flexo preslikača u koliko se radi o aplikaciji u punom koloru. U svakom slučaju kada se odlučite za ranac oko štampe i svih ostalih detalja pomoći će vam naš tim dizajnera i štampara. Kada se radi štampa rančeva u jednoj, dve ili tri boje tu je moguće raditi sito štampu. Sito štampa je ujedno najkvalitetnija štampa i najpostojanija. Većina rančeva urađena je od mikrofibera, najelona i sl materijala pa je sito štampa sa njima i najkompatibilnija. Kada klijent ima potrebe i želju onda na nekim modelima rančeva možemo da radim i vez. Vez na rančevima nije uobičajna pojava ali kod pojedinih modela se radi.

REKLAMNI RANČEVI U PRIMENI

Rančevi u reklamne svrhe su idealan rekvizit za promoociju. Napretkom globalne inustrije razvijale su se razne oblasti. Samim tim nabredovala je tehnologija izrade rančeva pa tako danas imamo na stotine modela raznih rančeva. Imamo klasične rančeve pa sve do najsavremenijih rančeva koji u sebi poseduju razne tehnološke gedžete. To je prepoznala industrija marketinga u svetu i kod nas pa su u raznim promotivnim kampanjama sve više zastupljeni rančevi. Njihova moć je velika jer reklamnu poruku moogu da ponesu širom sveta u raznim okolnostima. Poznati su i kao lutajuća reklama jer na leđima bajkera i bicikliste mogu se videti u saobraćaju na raznim lokacijama.