Reklamni notesi - Štamparija Penda

Reklamni notesi

Reklamni notesi svih formata

U širokoj ponudi reklamnih materijala bitno mesto zauzimaju reklamni notesi. Notesi kao pomoćno sredstvo prisutni su širom društva. Koriste se u školama, fakultetima, firmama i u lične svrhe. Pojava modernih telefona, tableta, kompijutera i sl tehnoloških aparata nije uticala na njihovu potražnju. Čak šta više postali su još traženiji. Njihova popularnost raste jer se napredkom tehnologije proizvode moderni i lepo dizajnirani notesi. Reklamni notesi sada se proizvode u velikom broju različitih formata B5, A5, A6 i sl. Takodje se izrađuju od različitih materijala kao što su koža, eko koža, pvc, guma, kombinacija gume i plastike, kartona i sl. Što se tiče unutrašnjeg dela notesa listovi se štampaju na širokoj lepezi papaira od belog ofsetnog, krem papira, bezdrvnog papira a po ptrebi i želji klijenta može se ubacivati i kunzdruk papir. Svi modeli notesa iz naše ponude pogodni su za brendiranje.

Štampa reklamnih notesa

Štampamo reklamne notese u našoj proizvodnji i to tehnikama sito štampa, tampon štampa, uv štampa i lasersko graviranje.

Sve modele notesa kojih u našoj ponudi ima više desetina štampamo po želji klijenta. Notesi su pripremljeni za štampu. U zavisnosti o dizajna i pripreme određuje se kojom tehnikom će se vršiti štampa. Kada se rade jednostavni printovi u jednoj ili dve boje a broj komada je veći onda se radi sito štampa. Ona je ujedno i jedna od najpostojanih i nakvalitenijih oblika štampe. U slučaju da se radi o logotipu koji je pun kolor onda je preporuka da se štampa vrši uv tehnologijom. Uv štampa osim što je pogodna za štampu ful kolora može da izvuče jako precizno i najsitnije detalje. Pogodna je za štampu malih tiraža. Pored gore navedenih tehnologija notese brendiramo i laserskim graviranjem. Lasersko graviranje na notesima primenjujemo najčešće kada se radi o personalizaciji. Personalizovani notesi su odlična ideja za poklon. Kada je reč o laserskom graviranju notesa to je odličan način zamene tehnike suvi žig. Kada bi morali da radimo jedan dva ili manji broj notesa tehnikom suvi žig to bi potrajalo zbog izrade klišea. Ovako izradi notesa sa posvetom može da se pristupi vrlo brzo.

Imate ideju a potrebni su vam dizajn i priprema za štampu. Naš tim dizajnera će vam pomoći da vaš notes bude prepoznatljiv u koliko se radi o korporativnom poklonu. Takodje naći će i najbolje rešenje u koliko se radi o personalizovanom poklonu.