Reklamni cegeri - Štamparija Penda

Reklamni cegeri

REKLAMNI CEGERI – ŠTAMPA CEGERA – PROMO CEGERIPAMUČNI CEGERI -PLATNENI CEGERI – POLIESTERSKI CEGERI – EKO CEGERI

Cegeri su već dugo neizostavni deo naše svakodnevnice. Zabranom korišćenaja pvc kesa njihova potražnja se povećala. Ovo je veoma zgodan proizvod za transport razne robe i životnih potrebština. Pogodne su u dnevnim obavezama za kupovinu, plažu, sport, pakovanje poklona i sl. U našoj ponudi reklamnih proizvoda cegeri zauzimaju bitno mesto. Kako je rasla potražnja za cegerima u svetu paralelno se radilo i na razvoju cegera. Tako se danas cegeri prave od raznih materijala poput, pamuka, jute, poliestera,eko kože, platna, biorazgradivih materijala i sl. Naravno sav taj proces dizajnerski je praćen tako da danas imamo moderno lepo dizajnirane cegere. U ponudi imamo jednobojne cegere ili kombinaciji više boja. Reklamni cegeri su urađeni zavisno od modela u različitim veličinama.

ŠTAMPA REKLAMNIH CEGERA -TORBI – PROMO CEGERA

Reklamni promo cegeri se brendiraju po želji i potrebi klijetna. Cegeri su dosta zastupljeni u promotivnim kampanjama. U zavisnosti šta se štampa na cegerima određuje se kojom tehnikom će se vršiti brendiranje. Kod nas u štampariji PENDA štampa se vrši tehnikama sito štampa , digitalna girektna štampa i digitalna štampa flexo preslikača.

Sito štampa reklamnih cegera i torbi

Kada se za neku promociju rade cegeri u velikom broju komada i sa jednom ili dve boje štampe logotipa tada se preporučuje sito štampa. Ovom tehnikom štampe postiže se najkvalitetniji otisak a ujedno je najbrži način izrade. Boja se kroz sito svilu na koju je snimljena aplikacija potiskuje u pore cegera.

Digitalna štampa cegera. U koliko se radi o aplikacijama sa više boja ili čak pun kolor sa rasterima tu se preporučuje da se radi digitalna štampa. To podrazumeva digitalnu direktnu štampu cegera ili štampu digitalnog preslikača.