Reklamne šolje - Štamparija Penda

Reklamne šolje su deo naše široke ponude reklamnih proizvoda. Ovaj artikal kao reklamni materijal je davno postao neizostavan deo velikog broja promocija i kampanja. Marketinški stručnjaci ga vrlo rado predlažu klijentima. Reklamne šolje veoma su zgodan proizvod za široku promociju kako za domaćinstva tako i za kompanije , firme i sl. Odlična ideja da potencijalni klijeti iz brendirane šolje sa logom piju prvu jutarnju kafu ili čaj. Isto tako i u firmam prva pauza provodi se uz kafu ili čaj i odlična prilika za promoociju.

REKLAMNE ŠOLJE

Šolje iz naše ponude urađene su od biorzgradivih materijala, keramike, porcelana i akropala. Svi modeli reklamnih šolja predviđeni su za štampu. Štampa reklamnih šolja vrši se tehnikom sito štampa bojama za keramiku i porcelan. Dok se biorazgradive šolje štampaju tehnikom tampon štampa. Takodje imamo sve popularnije sublimacione šolje koje se štampaju sublimacijom jedan vid digitalne štampe.

SITO ŠTAMPA NA ŠOLJAMA

Reklamne šolje koje se štampaju sito štampu su pogodne za pranje u mašinama za sudove. To je velika prednost sito štampe na šoljam jer ostale tehnike štampe na šoljama nemaju tu izdržljivost. Ovom tehnikom se prvo štampa sito preslikač koji se kasnije lepi na šolji. Reklamna šolja sa sito preslikačem ide u peć za pečenje. U zavisnosti od kog materijala je urađena šolja one se peku na temperaturi od 400 d 600 stepeni celzijusa u toku više sati.

PERSONALIZOVANE ŠOLJE

SUBLIMACIONA ŠTAMPA NA ŠOLJAMA

Sublimaciona tehnika štampe šolja je nova i najmodernija tehnika štampe. Ovo je tehnika koja je omogućila brzu štampu. Takodje prednosti ovog vida štampe šolja jeste što se šolje mogu štampati celom površinom u punom koloru. Napredak je i u tome što je moguće štampati samo jedan komad ovom tehnikom sa motivima po želji klijenta. Nije potrebna dodatna i kvalitenija priprema. Tako zvane sublimacine šolje sa štampom nisu pogodne za pranje u mašinama za suđe.