Zaštitne maske

Reklamni materijal- Maske

Zaštitne maske

Zaštitne maske za lice su sastavni deo opreme koja se vodi kao htz oprema, tačnije oprema za zaštitu na radnim mestima gde je to potrebno.  Takodje u poslednjih godinu dana zaštitne maske za lice su postale deo naše svakodnevnice kao preporuka u zaštiti od korona virusa. Maske za lice preporuka je lekara da se nose na poslu u zatvorenim prostorima a kako se situacija često menja najnovije preporuke kažu da je poželjno maske koristiti i na otvorenim javnim površinama.

S obzirom da je ova situacija sa korona virusom potrajala duže od svih predviđanja tako da je maska postala neizostavan deo kao modni odevni detalj. Zaštitne maske za lice su tokom vreme naše svoje mesto u reklamnoj galanteriji. Reklamne zaštitne maske za lice su postale u kratkom vremenskom roku veoma popularan i tražen reklamni materijal. U našoj proizvodnji se izradjuju reklamne maske koje su dvoslojne. Spoljnja strana zaštitne maske za lice uradjena je od mikrofibera i na spoljnjoj strani se vrši subimaciona štampa sa vodenim bojama. Boje za štampu na zaštitnim maskama za lice su ispitane i potpuno bezbedne po zdravlje korisnika. Sa unutrašnje strane zaštitne maske je 100% pamuk, koji je veoma prijatan u kontaktu sa licem. Šivenjem se spajaju ta dva materijala dok se u bočnim stranama ubacuje lastiš koji ide oko ušiju. Po želji klijenta možemo da ubacimoo labaviji ili čvršći lastiš. Ovaj reklamni proizvod je veoma pogodan za razne promocije i može se  koristiti u raznim prilikama i njegova upotrebna vrednost u reklamne svrhe je veoma velika. Prednost ovog modela zaštitne maske za lice je u tome što se može koristiti na duže vreme uz redovno pranje i peglanje. Preporuka je da se peru na 60 stepeni i da se peglaju radi dezinfekcije sa unutrašnje strane.

Ovaj proizvod kao reklamni materijal ima više pogodnosti a jedna od njih je i to što količina za izradu ne mora biti velika , zapravo po želji može da se štampa i šije samo jedan komad u koliko za tim postoji potreba. Maske zaštiitne za lice koje se štampaju tehnikom sublimaciom ne utiče na cenu da li se štampa jedna ili više boja. U koliko vam je potrebno idejno i dizajnersko rešenje da vaš logotip uklopimo na zaštitnu masku tu je naš tim dizajnera koji će vam izaći u susret.

 

 

CENE ZAŠTITNIH MASKI ZA LICE SA ŠTAMPOM

do 20 komada je 380 din po komadu

do 50 komada je 350 din po komadu

do 100 komada je 280 din po komadu

do 300 komada je 240 din po komadu

do 500 komada je 200 din po komadu

preko 1000 komada je 180 din po komadu

u cenu nije uračunat PDV.

Rok za štampu i izradu maski je tri do pet radnih dana od odobrenja pripreme za štampu.