Štampa slika na kanvas platnu

Štampa slika na kanvas platnu

Penda  doo pored uvoza, proizvodnje i štampe reklamnih materijala bavi se i štampom velikog formata. Posedujemo ploter za štampu iz rolne koja nam omogućava štampu pvc folija, papirnih plakata i kanvas platno. Ovom prilikom želimo bliže da vam predstavimo štampu na kanvas platnu.

ŠTAMPA NA KANVAS PLATNU

Slike na platnu  su oduvek krasile razne rezidencije, privatne domove, javne površine, kancelarije, bolnice, i razne druge ustanove. Tako da danas nije moguće zamisliti neku ustanovu ili topli dom bez slike.

 

Tehnika štampe slika na kanvas platnu

Slike na kanvas platnu tj slikarkom platnu štampaju se na ploteru koji služi za štampu velikih formata. Stotinama godina unazad slike su rađene na platnu shodno dobu u kome su se radile. Danas postoji platno koje podseća na stara platna na kojima su se nekada slike radile. Platno je dodatno premazano specijalnim sredstvom pa posle štampe dobija se utisak kao da je slika rađena uljanim bojama na platnu. Štampa slika na platnu radi se bojama na vodenoj bazi koje su atestirane i potpun bezbedne po zdralje ljudi. Samim tim mogu se koristiti u raznim objektima, kancelarijama, poslovnim prostorima, bankama, domovima zdravlja, kafićima, restoranima, picerijama, školama, vrtićima i sl. Kod nas slike na platnu najčešće uzimaju klijenti za svoj dom. Pošto su bezbedne klijenti se često odlučuju da svojoj deci u dečijim sobama okače njihove junake iz crtaća i sl. Takodje tinejdžeri vole slike svojih idola , muzičkih zvezda, sportista, glumaca i sl.

Naravno moguće je da odštampaju i neke vaše omiljene fotografije sa putovanja ili nekog posebnog događaja po vas. Takodje je moguće neke stare i omiljenje fotografije digitalnom tehnologijom obraditi i štampati na kanvas platnu. Fotografije koje je su vremenom ispucale ,iskrzane ili oštećene naši dizajneri mogu da pomoću modernih tehnologija osveže. Nakon pripreme i štampe slike se zatežu na blind ram. Ram za slike pravi se od letvica punog drveta. Sam blind ram se spaja pomoću klinova. Ram i boja blind rama ne utiče na vizuelni izgled slike jer je isti sakriven iza kanvas platna. Format štampe na kanvas platnu tj željene slike može se prilagoditi vašim potrebama tačnije prostoru u kom će slike biti izložene. U koliko imate ideju šta bi ste želeli a nemate pripremu tu je naš tim dizajnera da naravi pripremu za štampu slika na kanvas platnu. Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.