Papirni podmetači

Papirni podmetači

Papirni podmetači – table mats su sastavni deo naše ponude promo materijala. Kao što je poznato u našoj ponudi se nalazi preko 1000 različitih artikala reklamnih materijala. Jedan deo reklamnih proizvoda se uvozi i kod nas radi naštampavanje logotipa po želji, dok drugi deo artikala se proizvodi kod nas  a jedan od tih je reklamni papirni podmetač za stolove. Papirni podmetači – table mats u poslednje vreme postao je veoma popularan i tražen reklamni materijal. Pre svega zbog svoje praktične primene a potom zbog povoljne cene izrade i velike rasprostranjenosti. Ovaj reklamni materijal se izradjuje u ofset štampi brzo i jednostavno. Papirni podmetači za sto najčešće se izrađuju od ofsetnog 80 g papira ali po želji klijenta mogu se koristiti i druge vrste papira kao što je natron papir u natur boji ili neki od modnih papira. Debljina  i težina papira takođe mogu biti po želji klijenta u koliko se na taj način želi istaći ili uskladiti podmetač sa ambijentom.

Papirni podmetači za stolove našli su se u masovnoj primeni po restoranima, poslastičarnicama, kafanama, picerijama, hotelima  i drugim ugostiteljskim objektima. U tim slučajevima na papirnim podmetačima se najčešće štampaju logotipa objekata u kojima se korise, mada u poslednje vreme na istima se štampaju cenovnici i ponude. Tako da sada imaju  dvostruku primenu pored higijenske  i informativnu svrhu. Pored navedenog mogu da se koriste i u kućnim prilikama za svadbe, rodjendane, slave, krštenja , sunete i druge slične masovnije skupove.

 

Tehnika štampe i cene papirnih podmetača

Format papirnih podmetača najčešće je B3 tj 30 x 42 cm, ali uvek postoji mogućnost da isti bude veći ili manji u koliko za tim ima potrebe.  U zavisnosti od potreba papirni podmetači se štampaju u jednoj, dve ili više boja i to najčešće ofset štampom. Promet objekta u kome se koriste odredjuje se koja količina će da se štampa. Cena se uvek formira u odnosu na kloičinu, format i broj boja koji se štampa. Kada su u pitanju tiraži veći od 500 komada uvek je preporuka da isti rade u ofset štampi. U koliko se radi o nekom manjem skup i potrebe za brojem podmetača je mala onda preporučujemo digitalnu štampu.

U posebnim prilikama moguće je odštampati samo jedan podmetač za sto sa porukom za voljenu osobu ili dragu osobu koja vam dolazi u goste. Jedinstven način da nekoga obradujete i iznenadite jer ste mu na poseban način ukazali pažnju i gostoprimstvo. U koliko u vašem objektu postoji potreba za papirnim podmetačima a nemate gotovo rešenje za štampu tu je uvek naš tim dizajnera da sa vama uradi idejno rešenje i pripremu za štampu po vašim željama i zamislima.

 

Cene papirnih podmetača za sto iz ofset štampe

Molimoo vas za cene i rokove izrade pišite nam na mejl dsnpenda@gmail.com

 

Kategorija: