Papirni podmetači za stolove - Štamparija Penda

Papirni podmetači za stolove

Unesite stil i funkcionalnost u vaš ugostiteljski prostor – Štampajte papirne podmetače!

Papirni podmetači su neizostavni deo enterijera modernih ugostiteljskih objekata poput restorana, barova, poslastičarnica i pekara. Nudimo vam mogućnost štampe personalizovanih papirnih podmetača koji će oplemeniti vašu dekoraciju i istovremeno pružiti higijensko rešenje.

Naši papirni podmetači su visokog kvaliteta i dostupni u različitim dimenzijama, prilagođenim vašim potrebama. Posebnu pažnju posvećujemo grafičkom dizajnu koji će se savršeno uklopiti u koncept vašeg prostora i ostaviti jak utisak na goste. Ovo je izvanredan marketinški alat koji će poboljšati vaš brend i privući pažnju gostiju.

Papirni podmetači za stolove dimenzija 30×40 su dodatak koji će poboljšati dekoraciju vašeg stola, bilo da je u pitanju ugostiteljski objekat, hotel ili vaš dom. Pakovanje sadrži br komada podmetača i može se upariti sa futrolama za escajg u istom dezenu, stvarajući savršen sklad.

Ovi jednokratni podmetači ne samo da služe kao marketinški alat, već i pružaju higijensku zaštitu vašeg stola ili stolnjaka od habanja. Obično se vrši štampa samo na prednjoj strani podmetača, ali imate opciju da se izradi i obostrana štampa. Na drugoj strani možete imati bojanke za decu kako biste ih zabavili tokom posete ili informacije o nutritivnoj vrednosti hrane koju služite, recepte i slično.

U PENDA DOO BEOGRAD možete pronaći najkvalitetnije papirne podmetače i vrhunsku uslugu štampe. Unesite stil, funkcionalnost i marketinški učinak u vaš ugostiteljski prostor uz naše personalizovane papirne podmetače. Posetite nas i saznajte više o našoj ponudi i kvalitetnim proizvodima koje nudimo.

Naša štamparska usluga omogućava vam da birate između ofsetnog 80-90 gramskog papira i natron papira u natur boji, u skladu sa vašim željama i potrebama. Takođe, možemo koristiti i kvalitetnije papire ukoliko je to potrebno za postizanje određenog efekta ili cilja.

Vaša personalizovana štampa će biti izvedena s pažnjom i vrhunskom kvalitetom, kako bismo vam pružili proizvod koji odgovara vašim očekivanjima. Naš tim će vam biti na raspolaganju da zajedno odaberemo najbolje materijale i tehniku štampe za vaše papirne podmetače.

Nudimo vam fleksibilnost i različite opcije kako bismo vam omogućili da ostvarite svoju viziju i stvorite podmetače koji su jedinstveni za vašu kompaniju ili brend. Ukoliko imate posebne zahteve ili želite dodatne informacije, naš tim stručnjaka će vam rado pomoći.

Posetite nas i iskoristite našu uslugu štampe papirnih podmetača kako biste uneli dodatnu estetiku i profesionalnost u vaš prostor.

Ostavite odgovor