fbpx
 • Radna bluza HTZ

 • Vez

  Kompjuterizovano vršimo proces šivenja logotipa na košulje, jakne, polo majice, majice, kape, torbe i još mnogo toga. Mi u Penda d.o.o. pažljivo digitalizujemo Vaš logotip tako da naše kompjuterizovane mašine za vezenje mogu izvesti Vaš logotip po najvišim standardima.

  Šta je vez, na koje načine se može izraditi i gde se koristi?

  Neke od osnovnih tehnika vezenja su lančani bodovi, rupice ili pokrivač, bodovi za šivenje, satenski bodovi, ukršteni bodovi. Ti šavovi i dalje predstavljaju osnovne tehnike ručne izrade.

  Vez može sadržati materijale kao što su biseri, perle, perje i šljokice. U novije vreme, šeširi, kaputi, ćebad, košulje, teksas platno, haljine, čarape ukrašavaju se vezom. Vez je dostupan u širokoj paleti boja.

  Danas vezenje se obavlja uz pomoć tehnologije. Da li ste se zapitali kako možemo tako precizno šiti različite dizajne? Koristeći kompjutere, možemo lako da reprodukujemo originalni dizajn ili umetnička dela!

  Prvi korak u vezenju promotivnih proizvoda je skeniranje i učitavanje originalnog logotipa ili dizajna u računar. Ovo omogućava da se svaka komponenta dizajna programira u mašinu za šivenje. Današnje šivaće mašine su programabilne i dizajnirane za preciznost, vezući šavove tačno tamo gde operatorski unos ukazuje na proizvod. Radi se i sa više mašina postavljenih u tandemu. One se sinhronizuju, radeći na istom delu obrasca u isto vreme. Nakon što je napravljen logotip ili dizajn, potrebno ga je očistiti četkanjem i odrezivanjem labavih navoja kako bi se dobio polirani, visokokvalitetni izgled.

  Pozovite nas! Uverite se u PENDA kvalitet!