Oliver varjača - Štamparija Penda

Oliver varjača

Upotpunite svoju kuhinju sa našom novom drvenom varjačom! Ova visokokvalitetna varjača je neophodan alat za svaku kuhinju i garantuje vam udobno i efikasno mešanje sastojaka.

Naša drvena varjača je napravljena od pažljivo odabranog drveta kako bi pružila izdržljivost i dugotrajnost. Sa svojim glatkim drvenim drškom, ova varjača pruža udoban hvat i olakšava rukovanje tokom kuvanja.

Ova varjača je izuzetno lagana, sa neto težinom od samo 0 kg, što je čini veoma praktičnom za svakodnevnu upotrebu. Transportno pakovanje je dimenzija 0 x 0 x 0 m, a bruto težina je takođe 0 kg, što olakšava prenos i skladištenje.

Naša drvena varjača dolazi u pakovanju od 200/10 komada, što je idealno za profesionalne kuhinje, restorane ili domaćinstva koja često pripremaju obroke za veliki broj ljudi. Možete je naći na strani 24 našeg glavnog kataloga, gde možete pronaći i druge kvalitetne proizvode iz naše ponude.

Ne propustite priliku da dodate ovu prelepu drvenu varjaču svojoj kolekciji kuhinjskih alata! Posetite našu prodavnicu ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte da biste je naručili danas. Vaša kuhinja zaslužuje najbolje, zato izaberite našu drvenu varjaču i uživajte u bezbednom i efikasnom kuvanju

Unesite vaš brend u svet kuvanja sa našom drvenom varjačom koju možete prilagoditi prema vašim potrebama! Ova višenamenska varjača se može brendirati različitim tehnikama, uključujući lasersko graviranje, tampon štampu ili čak UV štampu za full kolor brendiranje preko cele površine. To je idealan proizvod za široke reklamne kampanje i promocije.

Naša drvena varjača nudi izuzetnu priliku da istaknete svoj brend. Tehnika laserskog graviranja omogućava precizno urezivanje vašeg logotipa, imena ili poruke na drvenu površinu varjače, pružajući trajan i elegantan izgled. Tampon štampa je još jedna opcija koja omogućava brendiranje varjače uz pomoć štampe boje na drvenoj površini. Ako želite da postignete još veću vidljivost i živopisnost, UV štampa omogućava full kolor brendiranje preko cele površine varjače.

Ova prilagodljiva varjača je savršen izbor za vaše reklamne kampanje i promocije. Možete je koristiti kao poklon za klijente, promocije na sajmovima, nagrade na takmičenjima ili jednostavno kao sredstvo za promociju vašeg brenda u kuhinjama širom sveta.

Ne propustite priliku da iskoristite potencijal naše drvene varjače za brendiranje. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o opcijama prilagođavanja i započeli svoju široku reklamnu kampanju sa ovim izvanrednim proizvodom.

Pokažite svoj brend sa stilom i funkcionalnošću uz našu prilagodljivu drvenu varjaču. Vaši klijenti će je obožavati, a vi ćete ostvariti značajan uticaj na tržište.

Ostavite odgovor