Novogodišnje kugle za jelku - Štamparija Penda

Novogodišnje kugle za jelku

Približavamo se decembru, mesecu praznika, i vreme je da unesemo praznični duh u naše domove! Kako većinu vremena provodimo kod kuće, zašto ne biste ulepšali svoj prostor i stvorili prijatnu atmosferu za rad i uživanje u slobodnom vremenu?

Izvucite jelku, ukrase, sijalice, ikebane i vence, i prepustite se prazničnom raspoloženju! Ako već imate ukrase koji su vam dosadili, imamo odličan predlog za vas! Personalizovane kugle za jelku mogu biti savršeno rešenje! Poručite ih u bojama koje vam se sviđaju i odaberite štampu po vašoj želji!

Bilo da ih štampate za sebe i svoju porodicu ili želite da ih poklonite prijateljima i saradnicima, sigurni smo da će izmamiti mnogo osmeha! Ukrasi već sami po sebi izazivaju posebna osećanja, a zamislite reakciju na personalizovane ukrase! Pošaljite poruku prijateljima i saradnicima, simbolično im poželite uspešnu godinu! Možete čak napraviti ukrase sa logom svoje firme i stvoriti jedinstvenu dekoraciju koja će istovremeno biti i vaša reklama!

Štampanje na kuglama za jelku vršimo pomoću savremene UV štampe, kao i tampon štampe. UV štampa omogućava štampanje čak i na jednom komadu, što je idealno ako želite da poklonite personalizovanu kuglu nekome posebnom. S druge strane, tampon štampa je izuzetno kvalitetna tehnika koja koristi boje na vodenoj bazi, bezbedne za decu.

Otvoreni smo za sve vaše ideje, samo pustite mašti na volju i osmislite svoje ukrase!

Tu smo da ovaj praznični period učinimo lepšim i prisnijim za vas, vašu porodicu, prijatelje i saradnike!

Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte!

Ostavite odgovor