Novi termosi i flašice - Štamparija Penda

Novi termosi i flašice

Stigli su novi modeli flašica i termosa u ponudi reklamni materijal za 2022. Primavera je jedan od prvih modela iz te grupe prozvoda. Radi se o staklenoj flašici zapremine 500 ml. Ovaj reklamni proizvod kao i svi ostali iz naše ponude pogodan je za brendiranje. Za štampu ovog proizvoda preporučuje se sito preslikač na navlaci , lasersko graviranje na poklopcu i uv štampa na telu flaše.

Caldo je drugi model termosa po nizu u ponudi. Radi se takodje o termosu 500ml zapremine. Termos CALDO je uradjen od nerdjajućeg čelika sa dvostrukim zidom po celom obodu. Kao i svi ostali reklamni proizvodi i ovaj je pogodan za brendiranje. Tehnika brendiranja ovog termosa preporučuje se lasersko graviranje na telu termosa. Ovaj reklamni materijal dolazi u zasebnoj poklon kutiji napravljenoj od tvrdjeg katona,

Od ranije je poznat termos model FLUID a sada je u ponudu pridodat model termosa po nazivu FLUID LUX. Termos model FLUID LUX je zapremine 500 ml. Poklopac termosa je urađen u boji samog tela termosa. Ovaj proizvod je takođe urađen od nerđajućeg čelika sa dvostrukim zidom. Sam proizvod dolazi u zasebnom kartonskom pakovanju. Preporuka je da se ovaj reklami artikal brendira laserskim graviranjem. Na lageru se nalazi u pet osnovnih boja i to crvena, plava, crna, bela i tamno siva boja.

Element metalni termos je još jedan u nizu termosa koji se od sada nalaze u našoj ponudi reklamnih proizvoda. Ovaj reklamni termos je takođe urađen u zapremini od 500 ml. U ponudi se nalazi u pet osnovnih boja beli, crni, crveni, teget i fluo zelenoj boji. Kao svi i ovaj metalni termos uradjen je od nerđajućeg čelika sa dvostrukim zidom što pomaže u očuvanju temperature tečnosti koja je unutra. Preporuka je da se isti brendira tehnikom lasersko graviranje. Ovaj model termosa poseduje infuzer za čaj.

ELEMENT SMART metalni termos. Polako dođosmo do najatraktivnijeg modela termosa u ovoj ponudi, radi se o smart termosu. Smart termos je znak da ovaj reklamni proizvod poseduje uređaj za merenje temperature tečnosti koja se nalazi u njemu. Ovaj model termosa takodje je urađen od nerđajućeg čelika sa dvostrukim zidom. Smart termos je zapakovan u pojedinačno kartonsko pakovanje. Kao i predhodni model i ovaj temos poseduje infuzer. Za brendiranje ovog termosa preporučuje se lasersko graviranje . Trenutno se u ponudi nalazi samo u crnoj mat boji.

Ostavite odgovor