Lasersko graviranje metalnih olovaka - Štamparija Penda

Lasersko graviranje metalnih olovaka

Hvala na interesovanju za našu ponudu metalnih olovaka! U našem prodajnom asortimanu možete pronaći veliki izbor kvalitetnih metalnih olovaka koje možemo personalizovati gravurom.

Naša usluga graviranja metalnih olovaka vam omogućava da kreirate unikatni i personalizovani poklon za vaše poslovne partnere, klijente ili kolege. Naša ponuda uključuje metalne olovke u velikim tiražima, kao i poklon metalne olovke u kutiji. Takođe, nudimo olovke u setu olovka i roler, koje su savršen poklon za vašeg poslovnog partnera ili kolegu.

Gravura se obično radi na samoj olovci, a naš tim stručnjaka će pažljivo obraditi vaš dizajn ili logo kako bi se dobio najbolji mogući krajnji proizvod. Takođe, ukoliko želite, možemo uraditi i UV ili sito štampu na kutijama, kako biste personalizovali čitav paket.

U našoj ponudi se nalazi više desetina modela u raznim bojama i kvalitetama, tako da smo sigurni da ćete pronaći model koji najbolje odgovara vašim potrebama. Kontaktirajte nas danas i rado ćemo vam pomoći da kreirate personalizovanu metalnu olovku koja će ostaviti trajan utisak.

Ostavite odgovor