DTF ŠTAMPA - Štamparija Penda

DTF ŠTAMPA

🖨️ DTF Štampa – Najsavremenija tehnologija štampe na tekstilu! 🎨👕

Tražite najbrži i najsavremeniji način štampe na tekstilu, poliesteru i sličnim materijalima? Upoznajte se sa DTF Štampom – revolucionarnom tehnologijom koja vam omogućava da štampate preslikače i personalizujete gotove proizvode prema vašim potrebama.

Evo zašto je DTF Štampa tako popularna i tražena:

🌟 Savremena tehnologija: DTF Štampa se pojavila na globalnom tržištu pre nekoliko godina, a kod nas je zasijala u punom sjaju 2021. godine. Njen napredak i popularnost rastu iz dana u dan, otvarajući nove mogućnosti za personalizaciju i dizajn na tekstilu.

💨 Brza i efikasna: DTF Štampa je najsavremeniji oblik štampe koji vam omogućava brze rezultate. Naša DTF mašina za digitalnu štampu poseduje industrijske karakteristike i omogućava vam da brzo i precizno prenesete dizajn na željenu podlogu.

🎨 Personalizacija i raznolikost: DTF preslikači se mogu primeniti na raznim predmetima, uključujući majice, kecelje, kačkete, kišobrane, rančeve i mnoge druge. Vaša mašta je jedina granica kada je u pitanju dizajn i personalizacija.

🔍 Priprema za štampu: Za optimalne rezultate, priprema koju štampamo treba da zadovoljava određene uslove. Dimenzije štampe po metru su tačno 560 x 1000 mm, uz rezoluciju od 300 dpi. Preporučujemo korišćenje PNG ili TIF formata sa transparentnom pozadinom i RGB ili CMYK bojnim prostorom.

Budite korak ispred konkurencije sa DTF Štampom i personalizujte svoje proizvode na najbrži i najinovativniji način. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim mogućnostima štampe i personalizacije.

Vaša kreativnost + DTF Štampa = Neograničene mogućnosti dizajna!