Campus boce - Štamparija Penda

Predstavljamo vam Campos Plus 750 ml bocu, koja je savršeno rešenje za sve one koji žele da uživaju u svojim omiljenim napicima gde god da se nalaze. Ova boca je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na udarce i lomljenje, što je čini idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Ono što čini ovu bocu još posebnijom je mogućnost brendiranja po vašoj želji. Zahvaljujući sublimacionoj tehnologiji, možemo da učinimo da vaša boca bude jedinstvena, sa vašim logom ili porukom, što će povećati prepoznatljivost vašeg brenda.

Ova boca dolazi u veličini od 750 ml, što je dovoljno za celodnevnu hidrataciju. Takođe, ima čvrst zatvarač koji sprečava curenje i garantuje da će vaš napitak ostati svež. Bez obzira da li želite da koristite ovu bocu za posao, teretanu ili putovanja, Campos Plus je savršeno rešenje za vas.

Ne propustite priliku da vaš brend bude primećen gde god da se vaši klijenti nalaze. Neka vaša poruka bude vidljiva na ovoj kvalitetnoj sublimacionoj boci koju ćete koristiti svakodnevno.

CAMPUS MAXI je sportska boca zapremine 750 ml , takođe urađena od aluminijuma. Na stanju i ponudi se nalazi u bojama bela, crna, plava, crvena i silver , sve u sjajnoj glazuri.

Pored nje tu je još i CAMPUS sportska boca urađena od aluminijuma i u većem broju boja je dostupna na tržištu. Od ove godine pridodate boja su zelena, narandžasta, bela i svetlo siva, sve sa sjajnom završnicom. Ova boca je zapremine 400 ml.

CAMPUS MAXI i Campus sportska boca se brendiraju tehnikomm lasersko graviranje.

Ostavite odgovor