Brendiranje lokala i izloga - Štamparija Penda

Brendiranje lokala i izloga

Želite da istaknete svoj brend i privučete pažnju posetilaca Vašeg poslovnog prostora? Uz našu pomoć, to je lako i brzo moguće! Brendiranje kancelarija i poslovnih prostora je jedan od najefikasnijih načina za reklamiranje Vašeg brenda.

BRENDIRANJE PROSTORA PVC FOLIJOM DIGITALNOM ŠTAMPOM

Koristimo najkvalitetnije folije koje se mogu pronaći na tržištu. Naša Mimaki mašina japanskog kvaliteta garantuje da će Vaša brendirana površina izgledati savršeno, bez obzira da li se radi o celim površinama ili samo delovima.

Koristimo najkvalitetnije folije iz uvoza kako za peskiranje, tako i za mesh rupičaste površine. Na taj način možemo da Vam ponudimo širok izbor različitih opcija i efekata, kako biste dobili baš onakvu brendiranu površinu kakvu ste zamislili.

Brendiranje kancelarija, izloga. teretana, prodavnica, salona i dr pre svega vrši se radi prepoznatljivosti brenda. Druga prednost lepljenja folija na zidovima i prozorima jeste osvežavanje radnog i poslovnog prostora. Ovom tehnikom svaki prostor se dodatno može oplemeniti i redizajnirati kako bi se izbegla monotonos a proizveo priatan osećaj kod posetilaca. Takodje ovom tehnikom moguće je posle odredjenog vremena promeniti dizajn i samim prelepljivanjem blokout folijom prekriti stari izgled. Tako da isti objekat u vrlo kratkom periodu može dobiti novo ruho po veoma prihvatljivoj ceni.

U samom prostoru moguće je vršiti parcijano brendiranje pvc folijom, kao na primem brendiranje prodajnog pulta, brendiranje dela izloga, brendiranje senzormatika i svih ostalih delova lokala ili objekta. Vršimo i štampu plakata koji se ubacuju u ram koji visi sa plafona i na taj način usmerava klijenta ka željenom proizvodu.

Nudimo brzu uslugu brendiranja po odgovarajućoj ceni, uz potpuno prilagođavanje Vašim željama i potrebama. Kontaktirajte nas danas i pustite nas da Vaš brend učinimo upečatljivim!

Ostavite odgovor