Brendiranje lokala i izloga - Štamparija Penda

Brendiranje lokala i izloga

Brendiranje je veoma bitan faktor u promociji brenda ili odredjenog proizvoda. Najčešće se brendiraju izlozi i poslovni prostori. U zavisnosti od potrebe moguće je vršiti unutrašnje ili spoljašnje brendiranje objekta, lokala, kancelarije ili bilo kog drugog poslovnog prostora. Da bi se uradilo neko brendiranje potrebno je prvo da se uradi izrada dizajna i pripreme za štampu. Brendiranje izloga u zavisnosti od potrebe vrši se na pvc folij, pvc folija mat, pvc folija sjaj, mesh folija rupičasta ili parcijalno seečenje folije na željeni oblik. Štampu vršimo na ploteru proizvodjača MIMAKI na najkvalitim folijama.

BRENDIRANJE PROSTORA PVC FOLIJOM DIGITALNOM ŠTAMPOM

Brendiranje kancelarija, izloga. teretana, prodavnica, salona i dr pre svega vrši se radi prepoznatljivosti brenda. Druga prednost lepljenja folija na zidovima i prozorima jeste osvežavanje radnog i poslovnog prostora. Ovom tehnikom svaki prostor se dodatno može oplemeniti i redizajnirati kako bi se izbegla monotonos a proizveo priatan osećaj kod posetilaca. Takodje ovom tehnikom moguće je posle odredjenog vremena promeniti dizajn i samim prelepljivanjem blokout folijom prekriti stari izgled. Tako da isti objekat u vrlo kratkom periodu može dobiti novo ruho po veoma prihvatljivoj ceni.

U samom prostoru moguće je vršiti parcijano brendiranje pvc folijom, kao na primem brendiranje prodajnog pulta, brendiranje dela izloga, brendiranje senzormatika i svih ostalih delova lokala ili objekta. Vršimo i štampu plakata koji se ubacuju u ram koji visi sa plafona i na taj način usmerava klijenta ka željenom proizvodu.

Ostavite odgovor