fbpx

Aktuelnosti

Torbe za kupovinu

Reklamne torbe za kupovinu. The golden fiber odnosno zlatno vlakno je drugi naziv za jutu. Naziv je nastao zbog zlatne boje i svilenkaste teksture, ali i zbog ekonomskih aspekata ovog materijala.Jutano platno je 100% biorazgradivo i izuzetno otporno i postojano.Pogledajte ponudu torbi od jute koje su iz godine u godinu sve popularnije upravo iz ovih razloga.

Kišne kabanice

Novo Kišne kabanice za reklamne svrhe DRY Kabanica u plastičnoj kutiji. Kutija je u obliku valjka i pogodna je za tampon štampu , dok se poklopac može brendirati sito ili digitalnom štampom. Kabanica je smeštena u plastičnu kutiju u obliku lopte i tampon štampa je najbolji izbor za brendiranje.

Plastične čaše

Upotreba šolja od tvrde plastike je sve veća. Pored toga što se mogu iznova i iznova koristiti one su: laganemoderneizdržljive U ponudi imamo dva modela plastičnih šolja: DOLCE i KIKI. DOLCE // 44.120Plastična šolja sa poklopcem, zapremina: 400 ml, dimenzija: Ø 8.6 x 12 cm, pakovanje: 50/1, preporučena dimenzija štampe: 4 x 3 cm, Preporučena štampa: tampon KIKI // 44.118.12Šolja izrađena od komine pirinča i plastike, zapremina: 300 ml,  dimenzija: Ø 8.4 x 9.5 cm, pakovanje: 144/1, preporučena dimenzija štampe: 3 x 3cm, preporučena štampa: [...]

Metalni termosi

Predstavljamo Vam nove modele termosa sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika za produženi užitak u toplim ili hladnim napicima. DOPPIO: metalni termos, zapremina: 150 ml, dimenzija: Ø 4.2 x 14.5 cm, pakovanje: 96/1, preporučena dimenzija štampe termosa: 3.6 x 1 cm, preporučena dimenzija štampe zatvarača: Ø 2.5 cm, preporučena štampa: laserska gravura, tampon (na flašici), laserska gravura (na zatvaraču).

Eco olovke

BRIDGE ECO je nova, ekološka verzija popularnog modela Bridge.Ovaj model olovke se izdvaja od ostalih po tome što 40% strukture tela olovke čini pšenična slama iz održivih izvora. Telo olovke ovakve strukture u prirodi se može razgraditi u roku od 2 godine. U nastavku su modeli iz naše ponude koji mogu biti predlog za poklon svima onima koji žele da daju svoj doprinos očuvanju prirode: